Broderi

Lær at brodere på et broderi kursus

De seneste par år er det virkelig blevet populært at brodere. Broderi anses ikke længere, som en kreativ disciplin hvor man kun kan brodere blomster på duge eller sengetøj. Nogle af landets broderieksperter har især været med til at føre broderingens univers frem på en ny måde, hvor unge såvel som gamle kan være med. Broderi kan også være anderledes og skævt, og det særlige ved denne håndarbejdsdisciplin er netop, hvordan nogle smukke broderitråde kan tilføje et pift til dine jeans eller personliggøre din fortrukne stofnet.

Hvis du gerne vil lære at brodere, kan du finde et event inden for lav selv broderi her på vores side. Vi har sørget for at samle alt lige fra broderiworkshops til broderiklubber, så du kan finde et broderi kursus efter din smag og tæt på din bopæl – uanset om du hører hjemme nær Århus, København eller et helt tredje sted.

Hvis du er på udkig efter inspiration til en personlig gave, så vil vi mene, at du er landet det helt rigtige sted. Vi har bl.a. set unikke og personlige gaver som f.eks. små ansigtsklude med motiverende citater og farverige stofnet med yndlingscitater eller afbildninger af fotografier.

Og det er netop derfor, at vi er så store fans af, at brodering igen er kommet til sin ret, fordi det virkelig bare kan være måden for os kreative personer at sætte vores unikke præg på noget ellers mere upersonligt. 

Har du også lyst til at træde ind i broderiets univers og f.eks. lave noget broderi med tekst, så har vi samlet mange kurser her på siden, der er anerkendte som ”Brodering for nybegyndere”. Naturligvis har vi også events for dem, der allerede ofte finder broderirammen frem og lader stingene give forskellige tekstiler helt nye udtryk.

Sæt dit personlige præg med broderinålen

Trends inden for broderi

I skrivende stund er broderi med punch needle, der stammer tilbage fra 70’erne, en populær trend, og det forstår vi virkelig godt! Med en såkaldt punch needle i stedet for en traditionel broderingsnål, kan du nemt skabe virkelig smukke broderingsprojekter – og så tager det tilmed ikke så lang tid.

Udtrykket af broderi, der er udarbejdet med en punch needle, er en puffy bagside og en glattere forside. Derfor kan du lege med udtryk ved at vende dit projekt, som du ønsker, alt efter hvilket udtryk du går efter.

Mange garnentusiaster er helt oppe at køre, og det er vi hos NIFTY virkelig også. Vi elsker at se, hvordan de forskellige håndarbejdediscipliner og -teknikker bliver anerkendt af kreative sjæle som os selv.

crossmenu