Billedkunst

Lær at male eller tegne til en workshop

Hos NIFTY har vi samlet en række megafede events inden for bl.a. akvarelmaling, portrættegning og alt derimellem! Hvis du selv har lysten til at fordybe dig foran et lærred, men ikke helt ved hvor du skal starte eller slutte, så er et malekursus med sikkerhed noget for dig.

Til de forskellige workshops er der naturligvis forskellige niveauer, så du både kan finde et male kursus for begyndere – men også prøve kræfter med nye materialer som øvet eller let øvet. Der er vildt mange grene inden for billedkunstens univers, og vi har allerede selv gået på opdagelse i mange af dem.

Selvom vi ved, at der er meget stor forskel på at modtage maleundervisning kontra tegneundervisning, så er fællesnævneren tydelig for os – netop det her med at give sig helt til kunstformen, finde sin egen personlige kunstnerstil og bare fordybe sig i en tegning eller et maleri. Når vi sætter os ned med maling, pensler og et tomt lærred, får kreativiteten frit løb, men det kan sætte en stopper for det sjove, hvis man f.eks. er meget selvkritisk og ikke stoler på processen.

På f.eks. et kursus i akrylmaling eller oliemaling får du netop guidance og inspirerende metoder til, hvordan du kan gribe et tomt lærred an ud fra den specifikke maledisciplin. Nogle af de malekurser, vi har her på siden, tilbyder undervisning i alt lige fra farver til komposition og teknik. Der findes også specifikke tegnekurser for børn, hvor de unge kan få lov til at udfolde sig kreativt på papiret.

Skab kunst med penslen eller blyanten

Populære hjemmelavede gaver med akvarelmaling

For tiden ser vi også rigtig mange fine og kreative gaver, der er hjemmelavet med akvarelmaling. Akvarelmaling er med sit fine og elegante udtryk blevet vildt populær – og det forstår vi virkelig godt. Vi har set mange flotte eksempler på alt lige fra hjemmelavede kort til vægkunst og plakater, der virkelig er personlige og glædesvækkende gaver.

Gå på opdagelse i vores tegne- og malekurser her på siden, hvor du finder workshops og events, uanset om du er bosiddende i København, Århus eller et helt tredje sted.

crossmenu